Project Icons - January 2020-06.png

Our client’s tired mid-century house requires a multi phase renovation, having recently brought the property our client needs to make it work for their family. The first intervention  is to convert the  existing garage into a Library and multimedia suite. The Garage door is replaced with veiled window clad with sustainable Accoya timber which forms an overhung porch. Hidden storage cupboards are concealed within the cladding as well as an electric car charging point. 

 

The porch has a uniquely sculpted soffit made from red cedar which tapers back toward the front door, the soffit brings a warm sense of arrival to the space. This ongoing project will see the house transformed with new glazing & openings throughout, an open plan revitalised kitchen / diner. Bespoke Stair case and total modernisation of the family home. 

 

Private

Residential

Ealing London, UK

Planning Approval

Client 

Type 

Location  

Status 

1/1

© 2020  OAO Architects            OAO LTD - Registered Company No - 11296285

  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon